Orbán Viktor kihagyja a Szuperkupa-döntőt

Orbán Viktor kihagyja a Szuperkupa-döntőt

Az ATV-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke árulta el, hogy a kormányfő "csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt", vagyis nem lesz ott a Szuperkupa-döntőn.

Lezárások lesznek keddtől Budapesten a Szuperkupa-mérkőzés miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani keddtől péntekig Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében az Európai Szuperkupa csütörtöki labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A tájékoztatás szerint kedd délután 5 órától szakaszosan és időszakosan lezárják az V. kerületi Apáczai Csere János utcát a Deák Ferenc utca és a Régi posta utca között.

Az Európai Szuperkupa-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Bayern München és az Európa-liga-győztes Sevilla FC csapatai között. A koronavírus-járvány kitörése óta ez lesz az első találkozó az UEFA versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket.

A bajor miniszterelnök óva inti az utazástól a budapesti meccsre utazó Bayern-szurkolókat

Markus Söder bajor miniszterelnök arra kérte a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolóit, ne utazzanak el Budapestre a csütörtökön sorra kerülő, Sevilla elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésre a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI. "A gyomrom görcsbe rándul, ha a Szuperkupára gondolok.