Olyan sok fertőzött lett, hogy ideiglenesen bezárták a Fővárosi Közterület-fenntartó telepét

fkf
Fotó: MTI/Sóki Tamás

Be kellett zárni a Fővárosi Közterület-fenntartó III. kerületi, Csillaghegyi úti telepét, mert annyi koronavírus-fertőzött van a dolgozók között - erősítette meg a Telex információit az FKF.

Közölték,

a Csillaghegyi üzem működését az ott tapasztalt megbetegedések száma miatt átmeneti intézkedés részeként ideiglenesen 2-3 napra, fertőtlenítés miatt felfüggesztette

Azt írták, a fertőtlenítés jelenleg is zajlik, az intézkedés megelőzési célú, hogy elejét vegye esetleges további megbetegedéseknek. A fertőtlenítés befejezését, valamint az ott dolgozó kollégák tesztelését követően – amelyhez a Fővárosi Önkormányzattól kaptak teszteket – munkatársaik ismételten visszatérhetnek az üzembe.

A portál cikkében megjegyzi, a Csillaghegyi úti üzemből indulnak többek között Budapestre az útszóró kocsik és a hókotrók. Az érintett üzem feladatait ideiglenesen az FKF többi köztisztasági üzeme vette át.

Hozzátették, 

a társaság mindent elkövet, hogy ezen időszakból a Budapesten közlekedők semmilyen változást ne észleljenek, ebben az elkövetkező napokban várható kedvező időjárás is segítséget jelent.