Kormányzati káoszkommunikáció avagy lassan annyifélét mondanak, ahányan vannak!

Kormányzati káoszkommunikáció avagy lassan annyifélét mondanak, ahányan vannak!

Arról már rég lemondtunk, hogy szakmailag pontos, bizonyítékokon alapuló tájékoztatást kapjunk az operatív törzs és a kormány tagjaitól. A magyar emberek tényleg csak kapkodják a fejüket, mert az összeesküvés-elméleteknek éppen a kormány káoszkommunikációja ágyaz meg leginkább

- írja a Jobbik Magyarországért sajtóközleményében, akik szerint az operatív törzs egyik tagja, hol arról beszél, hogy az oltás megvéd, majd a másik azt mondja, hogy csak hamis biztonságérzetet ad. A harmadik azzal hiteget, hogy áprilisban jön a nyitás, a negyedik arról beszél, hogy csak nyár elején lehet majd enyhíteni. Az ötödik arról hadovál, hogy meg sem rendültek a kórházak, a hatodik meg azt állítja, hogy nagy a baj, és tele vannak az intenzívek.

A párt véleménye szerint már az is hatalmas előrelépés lenne, ha az operatív törzs tagjai és a kormánytagok egyet vagy legalább hasonlót mondanának. Éppen ezért a Jobbik azzal a kéréssel fordul az operatív törzshöz és a kormányhoz, hogy ezekben a nehéz időkben legalább egymásnak ne mondjanak ellent.