Két nappal újraélesztése után már viccelődik Eriksen

Christian Eriksen
The Finishing Post / Twitter

Ügynöke szerint Christian Eriksen továbbra is kórházban marad, de jó úton van a felépülés felé. A dán labdarúgó szombaton, a koppenhágai dán–finn Európa-bajnoki mérkőzésen összeesett a pályán és újra kellett éleszteni.

Reggel beszéltem vele. Viccelődött és jó hangulatban volt, jól van

– mondta Martin Schoots még vasárnap a Gazzetta dello Sportnak.

„Mindannyian azon vagyunk, hogy megértsük, mit történt vele. Ő is ezt szeretné. Az orvosok alaposan kivizsgálják, ez sok időt vesz igénybe” – tette hozzá Schoots.

A 29 éves középpályás a mérkőzés 43. percében esett össze, mindenféle előzmény nélkül. Az orvosi stáb még a pályán újraélesztette, majd a koppenhágai kórházban stabilizálódott az állapota.

Jó hír: Eriksen állapota továbbra is stabil, reggel már beszéltek vele a csapattársai, de kórházban tartják

Mint megírtuk, szombat este a pályán összeesett és újraélesztették Christian Eriksent, a dán labdarúgó-válogatott játékosát a finnek elleni koppenhágai Európa-bajnoki mérkőzés 43. percében. A 29 éves dán középpályást kórházba szállították, azóta állapota stabil, és már kommunikációra is képes.

„Boldog, mert látta, mennyi szeretet veszi körül. A világ minden tájáról kapott üzeneteket. Ő és a családja mindenkinek köszöni. Christian nem adja fel” – mondta Schoots, miután meglátogatta a játékost, aki idén olasz bajnok lett az Internazionalével.

A menedzser szerint hétfőn és talán még kedden is megfigyelés alatt tartják majd Eriksent, akivel ott van a családja.

„Csütörtökön, a belgák elleni találkozón mindenképpen szeretne szurkolni a csapattársainak” – árulta el Martin Schoots.

(MTI)