Jakab Péter: Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt

jakab péter
Jakab Péter / Facebook

Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt. Minden eddiginél szégyenletesebbet

 - reagálta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje szombat reggel közösségi felületén a Pesti Srácok és a Pesti TV munkatársa, Jurák Kata felháborodást keltő véleményére, aki szerint  a nyugati országokban azért van halálos áldozatokkal járó áradás, mert Isten így áll bosszút a homoszexuális propagandáért.

A Fidesz egyik agyonsztárolt "újságírója" megtagadva mindent, ami az embert emberré teszi, azt találta írni, hogy a Németországot és a Benelux államokat sújtó és több mint száz halálos áldozatot követelő áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt

- írja a politikus, aki hozzáteszi, "ilyet nemhogy keresztény, de semmilyen jóérzésű ember nem írhat, de még csak nem is gondolhat. Akkor sem, ha Orbánnak a szivárvány az új migráns, az új Soros, a régi gyűlöletkampány új céltáblája, és akkor sem, ha ma valaki úgy érzi Magyarországon, hogy az emberi minőség helyett inkább az orbáni gyűlöletnek kell mindenáron megfelelnie. Akár azon az áron is, hogy meggyalázza több nemzet fájdalmát."

Jakab úgy véli, hogy a szivárványról mindenkinek meglehet a maga véleménye, de ott, ahol emberek tömegei halnak meg, tűnnek el, veszítik el egy élet munkáját, vagy magát az életet, ott érző ember csak egyvalamit mondhat: részvétem a gyászolóknak.

A Fidesz újabb embertelen, álkeresztény gyalázkodása után pedig még valamit. Azt, amire Orbán és Szijjártó sosem lenne képes: bocsánatot kérünk!

- zárja reakcióját Jakab.

Szekta: a Fidesz propagandistája szerint Isten zúdított özönvizet a szivárványos libsi nyugatiakra

(Figyelem! Ez egy véleménycikk! A leírtak nem feltétlenül tükrözik a teljes szerkesztőség álláspontját, de fontosnak tartjuk, hogy helyt adjunk a kulturált és logikusan érvelő, vitaindító véleményeknek is.)