Ismét gyerekekkel akarják növelni a létszámot egy kormánynak kedves rendezvényen

vadászati kiállítás
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke beszél az Országos Vadásznap megnyitóján a Gödöllői Királyi Kastélyban 2021. augusztus 28-án.
MTI/Bruzák Noémi

A vadászati világkiállítás honlapján hirdetik Fátyol Iskolaprogram címen azt a programot, ahol arra toboroznak iskolás csoportokat, hogy vegyenek részt a kormánynak nagyon kedves vadászati fórumon.

Az oldalon található tájékoztató szórólapon odaáig mennek, hogy

ezen a rendezvényen ott van minden iskolás helye! 

vadászati világkiállítás

Ahogyan azt az Alfahíren megírtuk, korábban a Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszus budapesti programjain is úgy próbálták meg növelni a létszámot, hogy kötelező iskolai programmá tették azokat több egyházi fenntartású gimnáziumban is. Úgy látszik, hogy ezúttal egy másik, ehhez hasonló módszerrel próbálkoznak a Fidesz háza táján, hogy ne fulladjon teljes érdektelenségbe a rendezvény.

A témával kapcsolatban felháborodottságának adott hangot Tóth Viktor is, aki a Jobbik jelöltje az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. számú egyéni választókerületében. Ő felidézi azt a kisvárdai esetet is, amikor a Cinemaqua diszletparkba volt kötelező a környékbeli iskoláknak "osztálykirándulást" szervezni.