1 millió 200 ezer cigány hazája

Miután munkatársunk végre megtörte az MSZP - hosszas, de egyre kínosabb - hallgatását (akik természetesen nemhogy páros lábbal hajították volna ki az egész bagázst, még csak el sem határolódtak az elszabadult magyargyűlölő tagozattól), úgy tűnik, valaki a szocialisták háza tájáról mégiscsak rászólhatott Balogh Artúrékra, hogy talán mégsem kéne folyamatosan gyalázni a többségi nemzetet, elvégre választást egyelőre még nehéz nyerni a magyarok nélkül.

A visszafogottság jegyében ezért már nem is fenyegetőznek jobbikos politikusok kivégzésével, cigánybűnözéssel, inkább csak statisztikával rohamoznak. Csütörtök reggelre ugyanis egy egészen komoly számsort dobtak össze arról, ki a cigány, meg ki a magyar. Ezekből az adatokból aztán "kiderül", hogy van az országban 1 millió 200 cigány, a határon túli "magyarok" (sic) 40 százaléka cigány, az értelmiséget "mocskos zsidózzák", 600 ezer szakmunkást pedig kizavartak külföldre (ez valóban fáj, hiszen az ő adójuk különösen hiányzik segélyek terén...)

A szokásos - de most burkolt - fenyegetés persze most is kötelező toposz:

2Millió ember a cigányokkal él együtt a nyomortelepeken a kilátástalanságba, és ezeknek az élet koruk a fiatalabb nemzedék, így kijelenthető az, hogy finoman szólva is nagyon megfog változni a "magyar nemzeti identitás".

Hát, ha a nemzeti identitás "megváltoztatását" a magyar nyelv szabályainak sárba tiprásával kezdik az MSZP-sek, akkor bizony repülőrajtot vettek...

bhjk