25 évet kapott a trafikgyilkos

Huszonöt év fegyházra súlyosította a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosára korábban kiszabott huszonkét év büntetést a Pécsi Ítélőtábla.

[fb_pages_codes:crime]

A bűncselekmény tavaly április 22-én történt. Az elkövető nem sokkal zárás előtt, az arcát sállal eltakarva ment be a kaposvári Fő utcában található trafikba, ahol késsel fenyegetőzve rávette a fiatal eladónőt a 33 ezer forint bevétel átadására, majd halálra szurkálta őt.
    
A táblabíróság Makai Lajos vezette büntetőtanácsa az ügyben első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék ítéletével egyezően a férfit aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt marasztalta el.
    
Az ítélet jogerős.

Nem kegyelmezett

A fiatal alkalmazottat a nyakán, a mellkasán és csípőtájékán érték a szúrások. A gyilkosságot a bolt tulajdonosa jelentette a rendőröknek, ugyanis a lánynak a zárás után le kellett volna számolnia a napi bevétellel a főnökének, azonban ő nem jelent meg. Ezért a férfi ment el a trafikba, amit kulcsra zárva talált. Odabent csak a lány élettelen testét találta egy vértócsában.

Az áldozat kezén is találtak vágásokat, ami arra utal, hogy védekezett a brutális támadóval szemben, aki a gyilkosság után a bevétellel gyalog távozott.

A gyilkos - fiatal lány gyilkosaként - roppant nagy "népszerűségnek" fog majd örvendeni a fegyházban.