A hialuronsavas feltöltéssel búcsút inthetsz a fáradt tekintetnek (x)

A hialuronsavas feltöltéssel búcsút inthetsz a fáradt tekintetnek (x)

Általános megállapítás, hogy a karikás szem a fáradtság jele, holott a szem alatti mély árkok nem feltétlenül kialvatlanságra utalnak.

Ahogy idősödünk, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, melynek velejárója a ráncosodás. A fáradt tekintetet okozhatja az egyre mélyülő ráncok kialakulása.

A legtöbben rettegnek attól, hogy műtéttel korrigálják meglévő ráncaikat. A szemkörnyéki ápolókrémek időleges megoldást nyújtanak, viszont a modern eljárásokkal már kíméletes módon tudunk változtatni a megfáradt bőrünkön hosszabb távon.

Hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés

A hialuronsavas feltöltéssel megszabadulhatunk a fáradt, rugalmatlan bőrtől anélkül, hogy folyton drága krémekkel, kozmetikai kezelésekkel tartanánk szinten meglévő állapotunkat. Biztonságos módon és szinte fájdalommentesen nyerhetjük vissza fiatalos, üde arcvonásainkat a beavatkozás segítségével.

Az Aesthetica Orvosi Központ arc- és ráncfeltöltő kezelése a legmodernebb töltési technikák alkalmazásával és prémium hatóanyaggal történik. A gyors és egyszerű eljárással hosszú távú eredmények érhetőek el. A kezelés részleteiről tudhatsz meg bővebb információkat cikkünkből.

A bőr rugalmatlanságának okai

A karikás szem és a fáradt tekintet okai különbözőek lehetnek, mint például örökletes tényezők, az életkor, az alváshiány, a stressz vagy az egészségtelen életmód. Külső megjelenésünket, magabiztosságunkat csorbítja mindez, így érdemes minél előbb a kíméletes hialuronsavas feltöltésre vállalkozni.

A szervezetünkben megtalálható kollagén mennyisége az idő előrehaladtával egyre csökken, pótlása nélkül bőrünk rugalmatlanná válik. Nélküle vonásaink egyre változnak, kialakulnak a mélyebb ráncok. A bőr alá juttatott hialuronsav célzottan simítja ki a ráncokat, ad volument az arcnak. A mindössze 10-15 percig tartó kezelés segítségével akár másfél évig tartós eredmény érhető el.

A hialuronsavas feltöltés menete

Bármilyen orvos-esztétikai kezelésen veszel részt, a szakorvos a beavatkozások előtt személyre szóló tervet állít össze, amelyben meghatározásra kerülnek az igényeidhez igazodó kezelések. A plasztikai sebészek elsősorban a természetes összhatásra törekednek, így a műtét nélküli beavatkozások összeállítását is így határozzák meg.

A hialuronsavas feltöltés egy nagyon kíméletes megoldás arra, hogy ismét csodássá váljon arcbőröd. A beavatkozás gyors és szinte fájdalommentes. A prémium hialuronsavas keverékbe - melyet vékony tűvel fecskendez a kezelőorvos a meghatározott technikával és helyen - lidocain érzéstelenítő is kerül. Az orvos a beinjekciózott anyagot masszirozással oszlatja szét a kezelt területen.

Bár a kezelést követően előfordulhat duzzanat vagy véraláfutás, ezek hamar eltűnnek. Hideg pakolással gyorsíthatjuk a regenerálódás folyamatát. A beavatkozást követő 24 órában tartózkodni kell a túlzott mimikától, de ha az orvos utasításait teljes mértékig betartjuk, akkor az eredmény hosszú távú lesz.