A DK szerint Orbán Viktor miatt okoznak balesetet a részeg biciklisek

Meghalt a rimóci polgármester egy részeg biciklis miatt. Ez a szörnyű hír egy normális országban persze igen kevés politikai tartalommal bírna, igaz, egy normális országban nagyon DK sem lenne.
 
Ahogy Gyurcsány Ferenc magyar hangja, Gréczy Zsolt fogalmaz:
Ha a miniszterelnökben van egy kis emberség és belátás, akkor a "piás biciklisek" védelmezése helyett saját kezűleg vonja vissza a halált okozó KRESZ-módosítását. A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor felelőssége is felmerül a tragikus haláleset kapcsán.
Így. Ennyi.
 

Van ám videó is, ha nem lett volna elég, itt betekinthet a söntésbe:
 


Maradva a DK és Gréczy Zsolt koordináta-rendszerében, személyes véleményem szerint a DK és nagyképességű vezetője a felelőse annak, hogy 2010-től kezdődően kiépülhetett itt "egy részeg bicikliseket utakra engedő hatalom", vagyis a Demokratikus Koalíció felelőssége is felmerül a tragikus haláleset kapcsán.
 
Baromság? Igen, az. Nem is tartottam róla sajtótájékoztatót, igaz, valószínűleg kedvenc kocsmám törzsközönségén kívül nem is érdekelt volna senkit. De talán még azokat sem.
 
Mondanánk, hogy kocsmai színvonal ez, ám a faluvégi Leszvigasz törzsközönsége is érettebb (és viccesebb) közéletátbeszélő képességekkel rendelkezik, mint ez a galeri, majd.
 
Ezért is sajnálom, hogy a DK nem bojkottálja saját sajtótájékoztatóit is, mint a parlamenti munkát, és járnának inkább kocsmába.

Csak azért mondom, mert a kettő együtt nem megy.