A szocialista képviselő a színes tévé után az autóit is bukta

Azért nem lennénk az MSZP választmányi elnökének a helyében, amikor azt a bizonyos listát össze kell állítania. Valószínűleg nem válogathat kedvére a jobbnál jobb, alkalmasabbnál alkalmasabb jelöltekből, ezt bizonyíthatja az a tény is, hogy a korábban plakátragasztóval fideszes képviselőkre támadó Takács Krisztiánt még mindig foglalkoztatja a párt. Ugyanis már több ügye is volt, a csepeli önkormányzati képviselőnek: a bíróság magánokirat-hamisítás miatt egyszer már 1 év próbára bocsátotta, később sikkasztás vádjával indult ellene büntetőper.
 
Az ominózus becsületsértési ügyben a saját internetes blogján a saját fényképével közzétett véleménycikk miatt kellett a bíróság elé állnia.
 
A bíró Takács Krisztián védekezéséről és Szenteczky János MSZP-elnök vallomásáról is azt jegyezte meg, hogy „ez mese”, ilyen hiteltelen történet elképzelhetetlen. Amikor a bíróság elmarasztalta a politikust becsületsértés miatt, a vádlott ezt tudomásul vette, és az ítélet ellen nem kívánt fellebbezést benyújtani. A 10 ezer forintos bűnügyi költséget azonban nem fizette meg, ezért aztán végrehajtás indult ellene.
 
De nem fizetett, állítása szerint azért, mert nem kapott csekket. Úgy tűnik azonban, hogy Takács ezután sem rendezte tartozását. Így egy szép júliusi napon végrehajtók kopogtak be hozzá, és lefoglalták Thomson típusú televízióját.
 
 
Sőt, a csepel.info értesülése szerint az MSZP-s politikusnál augusztus 5-én ismét megjelent a végrehajtó. Mivel ezt az alkalmat sem használta ki az adósság megfizetésére, a végrehajtó a politikus Suzuki Swiftjét és Volkswagen Boráját is lefoglalta. A televízió lefoglalásakor a tízezer forintos tartozás 34.060 forintra nőtt, ami az újabb lefoglaláskor újabb tízezrekkel növekedhetett.
 
Valószínűleg Takács Krisztián nem ezt tanulta a nosztalgiázó öreg szociktól, amikor azok a szép emlékű "Vörös Csepelről" meséltek neki. Hát nyilván,
régen minden jobb volt...
Nem lennénk az MSZP választmányi elnökének a helyében!