"A Tónival alapjában nincsen baj, de..."

Sokat árt a Fidesznek Rogán Antal rongyrázása, vélekednek párttársai.

"A Tónival alapjában nincsen baj, de az, hogy a felesége hatására állandóan belemegy ezekbe a celebes hülyeségekbe, az nagyon sokat árt neki is, és a pártnak is."

– panaszkodott a Fidesz-frakció egyik tagja a Népszabadságnak.

Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Rogán letagadta, hogy a helikopterezés megtörtént volna, sőt perrel fenyegette meg azokat a sajtóorgánumokat, akik ilyesmit írnak róla, ám miután megmutatták neki a bizonyító erejű fényképeket, nem reagált többé. Helyettük a helikoptert biztosító cég állt elő a magyarázattal: azt mondták, egy forintot sem kértek az egyébként óránként negyedmillióba kerülő helikopterbérlésért, ingyen ajánlották fel a családnak, hogy a párnak ne kelljen a kisgyerekkel éjszaka utaznia.

A lap úgy tudja, hogy Rogán Antal vasárnapi helikopter kiruccanása nagyon felborzolta a kedélyeket a hétfői parlamenti ülésre összegyűlt frakcióban.

A kormánypárti politikusokat azonban leginkább az háborította fel, állítja a lapnak nyilatkozó képviselő, hogy Rogán Antal éppen akkor utazott el egy vidéki lagziba, amikor a képviselők a hosszú kampány után még az utolsó napot is megnyomva teljes gőzzel dolgoztak azon, hogy érvényes legyen a népszavazás.