Adorján: Megtörtént a bejelentés a Szuverenitásvédelmi Hivatal felé Orbán Balázs kijelentése miatt

Adorján: Megtörtént a bejelentés a Szuverenitásvédelmi Hivatal felé Orbán Balázs kijelentése miatt

A Jobbik elnöke hangúlyozta, a miniszterelnök politikai igazgatója erkölcsileg és politikailag is alkalmatlan a tisztségére. Ha komolyan gondolná, hogy hibázott, akkor elfogadná azt is, hogy nem maradhat tovább a közéletben, és azonnal lemondana.

"Orbán Balázs erkölcsileg és politikailag is alkalmatlan a tisztségére. Ha komolyan gondolná, hogy hibázott, akkor elfogadná azt is, hogy nem maradhat tovább a közéletben, és azonnal lemondana!" - írja Facebook posztjában a Jobbik elnöke.

Adorján Béla úgy véli, a kormány által létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal eddig nem nagyon tudta bizonyítani létjogosultságát, ám most eljött az idő, hogy érdemben is tudjanak vizsgálódni.

"Ezért Orbán Balázs kijelentései miatt ma hivatalosan is megtettük Dudás Róbert országgyűlési képviselővel a szükséges bejelentést. Bízunk benne, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal nem csak politikai megrendeléseknek tesz eleget, nem csak független sajtóorgánumokkal “szórakozik”, hanem akkor is fellép, amikor hazánk szuverenitását tényleg veszély fenyegeti"

- zárta bejegyzését a pártelnök.

(Címlapkép: Adorján Béla/Facebook)