Aki csak teheti, Brad Pittel és Angelina Jolie-val foglalkozik

Az intézmény szóvivője szerdán elmondta, hogy az Angelina Jolie és Brad Pitt különválásáról szóló hírek felröppenését követően azonnal akcióba lendültek annak érdekében, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot.

"A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez" - tette hozzá a szóvivő.

A sztárpár válásának híre Adele kedd esti New York-i koncertjére is rányomta a bélyegét. A New York Daily News című amerikai lap szerint a brit énekesnő azt mondta közönségének, hogy bár nem ismerte személyesen a párt, de "úgy érzi, hogy véget ért egy korszak".

A szívszorító dalairól ismert Adele rajongói a közösségi oldalakon számoltak be arról, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét.

A TMZ.com celebportál kedden jelentette, hogy Angelina Jolie "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.