Alsózsolca önkormányzatát zavarja az átláthatóság?

A Jobbik közérdekű adatkéréssel fordult Alsózsolca önkormányzatához a 400 milliós sportpálya kapcsán.

Mint ismeretes, ez az a sportpálya, ahonnan márciusban törmelékkel kevert föld került tiltott helyre, és amely sportpálya átadásakor Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő arról beszélt: Alsózsolca két elkülönült részét kívánja a beruházással egymáshoz közelíteni.
 
Bodnár Józsefné szerint ez némileg sikerült is, de csak abból a szempontból, hogy a leszakadt városrész új szórakoztató központjának átalakítása közben kitermelt szemetet a település ma még élhetőbb részére szállították az önkormányzat engedélyével.
 
A jobbikos politikus aláhúzta:
a beruházás részletei joggal érdeklik a lakosságot, hiszen jelentős közpénz elköltéséről van szó.
Miután Alsózsolca önkormányzata a Jobbik közérdekű adatkérésének teljesítését megtagadta, bírósághoz fordultunk - emlékeztetett Bodnár Józsefné, majd hozzátette: a tárgyaláson eddig sem az önkormányzat, sem képviselőjük nem jelent meg, ezzel pedig nemcsak az igazságszolgáltatást, de az alsózsolcaiakat is semmibe veszik. Reméljük az eljárás szeptemberre halasztott újabb fordulójára összeszedik a bátorságukat, és felfedik, mit titkolnak a választók elől - fogalmazott a közleményében.