Anne Heche kómában: annyira kritikus a színésznő állapota, hogy nem éli túl a balesetét

Anne Heche kómában: annyira kritikus a színésznő állapota, hogy nem éli túl a balesetét

Az egy hete autóbalesetet szenvedett amerikai filmsztárt már csak addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel.

Anne Heche amerikai színésznő múlt heti autóbalesetében olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy csak addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel - írja az MTI.

Az 53 éves hollywoodi sztár kómában van, állapota annyira kritikus, hogy nem fogja túlélni a balesetet.

Agysérülése mellett súlyosan megégett és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartják gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek - közölte családja és szóvivője.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche amerikai színésznő

Súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche amerikai színésznő Los Angelesben pénteken, állapota válságos - számolt be szombaton az amerikai média nyomán az MTI. Az 53 éves Heche autójával először egy garázsba rohant bele, ám mielőtt a lakók a segítségére siethettek volna, a színésznő hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott.

Anne Heche múlt pénteken Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, állapota azóta válságos. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

Korábban a Los Angeles-i rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nyomozást indítottak, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.