Liberálisok, gratulálunk! Jó szolgái vagytok Orbán Viktor rendszerének

"Mi magyarok is bevándorlók vagyunk."

Mert a Nemzeti Együttműködés Rendszerét nemcsak nagyban a Rogán Antalok, kicsiben a Mengyi Rolandok működtetik, hanem az olyan kétes politikai szereplők is, mint a Liberálisok elnevezésű párt (vagy mi?) elnöke, Fodor Gábor.

Az ő mindennapi kenyerét szintén a NER asztaláról majszolja, létezése csak a NER koordináta-rendszerében lehetséges, éppen ezért a „Liberálisok” által közölt üzenet ugyanolyan egyszerű és szánalmas, mint amit Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági (?) főtanácsadója ( :) ) reggelente előad a közszolgálatinak csúfolt állami hírtelevízióban.

Fodornak augusztus 20-án kora délelőtt ezzel a címmel sikerült közleményt kiadnia:

"Mi magyarok is bevándorlók vagyunk".

"Az államalapítás ünnepén a Liberálisok arra emlékeztetnek, hogy 894-ben a magyarok is bevándorlókként leltek új hazára a Kárpát-medencében. Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elfeledkezett erről a fontos történelmi tényről".

Pártja szerint 1122 évvel ezelőtt mi (magyarok) is a jobb élet reményében érkeztünk a Kárpát-medencébe...

Ezzel az 1.0-ás közleménnyel az Orbán-kormány azon 1.0-ás kommunikációjára válaszolnak, miszerint az államalapítás és a Fidesz migrációs-politikája között bárminemű kapcsolat is lenne.

Megadva az esélyt arra, hogy a kormányoldal ismét baloldalazzon, sorosgyörgyözzön; egy kis rivaldafényért. Így működik a NER. Ilyen szánalmas alakokkal.

Még augusztus 20-án is.