Emlékmeccsé nyilvánítják a kupameccset, és visszavonultatják a tapolcai balesetben elhunyt röplabdás mezszámát

Emlékmeccsé nyilvánítják a kupameccset, és visszavonultatják a tapolcai balesetben elhunyt röplabdás mezszámát

Visszavonultatja a napokban elhunyt feladója, Iván Gergő mezszámát és a játékos családjának ajánlja fel a MÁV Előre SC-vel kedden, a somogyi megyeszékhelyen sorra kerülő MVM Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés jegybevételét a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. A klub az elnökség döntéséről hétfőn Facebook-oldalán azt írta: többet a 14-es számot más nem használhatja az egyesületnél.

Megkérünk mindenkit, aki segíteni akar, jöjjön el a meccsre, váltsa meg belépőjegyét, támogassa Gergő szeretteit és buzdítsa sikerre a csapatot, amely Gergő emlékének tisztelegve vállalta a játékot

– tették hozzá.

A kapos.hu hírportál korábban úgy értesült, hogy Iván Gergő a tapolcai vasúti átjáróban történt szombati, négy emberéletet követelő baleset egyik áldozata.

Sorompó nélkül: több baleset is történt annál az átjárónál, ahol most 4 fiatal meghalt

Négyen meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült szombat délelőtt Tapolcánál, ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A rendőrségi tájékoztatás szerint: a baleset Tapolca közigazgatási területén, a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban történt.

A 19 éves tehetség 2020 nyarán igazolt Kaposvárra testvérével, Iván Bencével együtt, és a mostani szezonban már a kezdőcsapatban is egyre több játéklehetőséget kapott.

Klubja vasárnap a Kaposvár Arénánál közös gyertyagyújtással emlékezett Iván Gergőre.

(MTI)