Az acsarkodó baloldal nem képes alternatívát felmutatni

Ismét új elnöke van az MSZP-nek, az acsarkodásból nem lesz kormányváltó erő.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Molnár Gyula személyében új elnöke lett az MSZP-nek. A fideszes elszámoltatást túlélő egykori XI. kerületi polgármester esélyesként indult a versenyben, azonban kritikusai Demokratikus Koalícióval szembeni túlságosan megengedő viselkedése miatt támadták.

Enne megfelelően Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc is gratulált Molnár Gyula győzelmének.

A legerősebb ellenzéki párt azonban kritikus, a Jobbik szerint az MSZP évek óta nem tudja feldolgozni 2010-es választási vereségét, a baloldal programjának hiányát pedig mindennél jobban bizonyítja, hogy azóta egyik elnököt a másik után fogyasztják el.

"A pártvezetésre ácsingózók közti viták miatt az MSZP és a többi baloldali kispárt nem képes alternatívát felmutatni az oktatás és az egészségügy tönkretételében „jeleskedő”, ugyanakkor a korrupció egyre mélyebb mocsarába süllyedő, Portik Tamással és hasonló bűnözőkkel hírbe hozott Fidesszel szemben"

- reagált a nemzeti párt az MSZP-ben lezajlott elnökválasztásra.

A Jobbik szerint két évvel az országgyűlési választások előtt egyre nyilvánvalóbb, hogy a kormányváltásra vágyó tömegek számára csak a világos, megvalósítható alternatívát felmutató programmal jelen levő Jobbik jelenti a reményt.