Azurák Csabát is lapátra tehetik a TV2-nél

A Tények után minden bizonnyal a TV2-től is mennie kell Azurák Csabának.

Egy éve úgy tűnt, Azurák Csaba biztosította szakmai előmenetelét a TV2-nél, hiszen a Tények távozó főszerkesztője, Gábor László székébe ülhetett, ráadásul nem csak a híradó, hanem az aktuális műsorok főszerkesztője is lett, és képernyős munkáját is megtarthatta. 

Azurák úgy tűnik azonban, hogy eltaktikázta magát, kinevezése után ugyanis rögtön fölmondott a Tények hétvégi műsorvezetőjének, Andor Évának, aki hosszú évek óta pont az elküldött Gábor László élettársa. Csakhogy a lap úgy tudja, hogy Gábor László ismételten munkát kapott a TV2-nél, állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien tanácsadója lesz.

"Azuráknak korábban is félelme volt, hogy ha netalántán Gábor visszatér, akkor neki annyi, mert kirúgta a most visszavett Andor Évát, aki egyébként Pachmann Péter partnere lesz a Tényekben. Biztosan fura lenne egy szerkesztőségben dolgoznia velük. Teljesen érthető, hogy miután Gábor megjelent a székházban, Azurák komolyan kétségbeesett. Sokan azt beszélik, hogy jelen állás szerint a beígért műsort is elfelejtheti" – mondta a Borsnak egy meg nem nevezett informátor.