Meglepő kezdés a BL-selejtezőben: gól nélküli döntetlennel jöhet haza a Fradi Kazahsztánból

Meglepő kezdés a BL-selejtezőben: gól nélküli döntetlennel jöhet haza a Fradi Kazahsztánból

A Ferencváros szenvedős, 0-0-s döntetlent játszott a kazah Tobol vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.

A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott szerdán a kazah Tobol vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

A visszavágóra jövő szerdán 20 órától kerül sor a Groupama Arénában. Az ütközet győztese a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi továbbjutójával találkozik, míg a vesztese átkerül a Konferencia-ligába, ahol az északmacedón KF Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps alulmaradója vár rá.

A Ferencváros jobban kezdte a mérkőzést ellenfelénél, mégis a kazahoké volt az első komoly lehetőség. Később a magyar bajnok előtt is adódott ziccer, de Boli és Zachariassen sem volt elég higgadt, hogy vezetéshez juttassa a csapatát.

A játékrész második felében kissé töredezetté vált a játék, így a kapuk kevésbé forogtak veszélyben, nem született gól a szünetig.

A folytatásban ismét a zöld-fehérek ragadták magukhoz a kezdeményezést, de fölényük meddőnek bizonyult, ugyanis komoly bravúrt nem kellett bemutatnia a hazai kapusnak ahhoz, hogy a Tobol tartsa a 0-0-s eredményt.

A hajrára sem változott a játék képe, a magyar bajnok irányított, de azért komoly nyomást nem tudott helyezni a riválisára, miközben a hazaiak is folyamatosan építették támadásaikat.