Egyre több Soros-plakátot igazítanak helyre az országban

A Debrecen melletti Józsán került sor az akcióra.

Demeter Pál a Jobbik politikusa kiemelte, hogy

azért döntöttem, hogy csatlakozom Jakab Péter felhívásához, mert egyfelől ez egy hazug és megtévesztő kampány a kormány részéről, másrészt korábban én magam is elszenvedője voltam annak, amikor helyi fideszes aktivisták tavaly az összes plakátomat megrongálták.

Demeter hozzátette, hogy a rongálás után a helyi ügyészséghez fordult, ahol azt a választ kapta, hogy a rongálók a szabad véleménynyílvánítás jogával éltek. Ezért is döntött most úgy, hogy csatlakozik a Jobbik akciójához. Ráadásul ugyanazzal a helyreigazítással élt, mint a keddi sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

Jakab akkor úgy fogalmazott, hogy

míg Brüsszel az utóbbi három évben egyetlen embert sem telepített Magyarországra, addig a kormányzat 86 ezer bevándorlót engedett be.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint, aki az EP-választáson a Fideszt támogatja, az a bevándorláspárti erőkre szavaz.

A Jobbik országosan helyreigazítja a Fidesz Soros-plakátjait

A Jobbik országgyűlési képviselője felhívta a figyelmet arra, hogy míg Brüsszel az utóbbi három évben egyetlen embert sem telepített Magyarországra, addig a kormányzat 86 ezer bevándorlót engedett be.Ha valóban tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van, akkor azt a válsághelyzetet maga a magyar kormány idézte elő - fogalmazott Jakab Péter.