Bosszútól rettegve a fiával bujkál a balotaszállási állatkínzó

Bosszútól rettegve a fiával bujkál a balotaszállási állatkínzó

Az egész országot megdöbbentette H. Balázsné Magdolna primitív kegyetlensége.

Rejtegeti családja azt a balotaszállási nőt, H. Balázsné Magdolnát, aki jelenleg az ország első számú közellenségének számít, mióta elterjedt róla egy videó, melyen a kutyáját a kocsija mögé kötve a halálba húzta, majd családja segítségével élve eltemette a magatehetetlen ebet – írja a Bors.

A lap úgy tudja: a nőt a botrány kirobbanása után a gyerekei csempészték ki a tanyáról, és azóta is rejtegetik. A Borsnak a család egyik ismerőse azt mondta, hogy egyik fiával élt együtt, aki szintén elmenekült, mert ő is bosszútól tart.

A Bors megemlíti, hogy pár napon belül már közel 150 ezer ember írta alá a balotaszállási kutyakínzással kapcsolatos petíciót. A településre pedig további demonstrációkat terveznek az állatvédők.

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik képviselője csütörtöki közleményében azt írta: a Jobbik ismét, immáron nyolcadik alkalommal nyújt be törvényjavaslatot az állatkínzók ellen.

A Jobbik eddig hétszer kezdeményezte, hogy jelentősen szigorítsák az állatkínzás büntetési tételét, de a Fidesz-KDNP egyszer sem támogatta a javaslatot, most újra megpróbálják.

 

Ezzel magyarázta tettét a kutyáját autó után kötő nő

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon az a videó, ami egy autós készített a balotaszállási állatkínzóról. A nő bálamadzagot kötött kutyája nyakára, azt pedig a kocsihoz rögzítette, így száguldozott hazafelé. Rengetegen követelik az állatkínzó elszámoltatását, a rendőrség a felvétel alapján állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást, de az asszonyt a kihallgatás után nem vették őrizetbe.