Boldog István fideszes képviselő a Vadhajtásokra szavaz az Index helyett

Boldog István fideszes képviselő a Vadhajtásokra szavaz az Index helyett

Saját közösségi oldalán jelezte Boldog István fideszes országgyűlési képviselő, hogy 

"Index ide, index oda, én a Vadhajtásokat olvasom."

A Bede Zsolt által szerkesztett oldal válasza nem maradt el, ugyanis mint írták: „számunkra az elismerés köszönjük szépen”. A hírt természetesen gyorsan lehozta a hazai ellenzéki sajtó is, amire szintén reagált Bede. 

"2022-ben, a kampányban a vadhajtások lesz a legolvasottabb, legnépszerűbb, és legkedveltebb jobboldali portál. És fideszes képviselők is fogják olvasni, valószínűleg egyre többen"

- írta Bede Zsolt.

Különösen nem szeretnénk foglalkozni az oldal főszerkesztőjével, mert láthatóan nagyon élvezi, ha írnak róla, mintha egy 13 éves tini influencer lenne. Így csak egy képpel illusztrálnánk, hogy általában milyen stílusban zajlik arrafelé az "újságírás".

Boldog István is hírhedt képviselőnek számít, ugyanis nemrégiben függesztette fel a parlament mentelmi jogát, miután Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta ezt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyes pályázataival összefüggő nyomozás miatt.

Az eljárás adatai szerint Boldog István országgyűlési képviselő a cselekményekben oly módon vett részt, hogy a hivatali helyzetével, befolyásával visszaélt, jogellenesen befolyásolta a pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott.

Ennyit ért a kapcsolat: pártízezres bírság miatt szakított a Fidesszel Bede Zsolt

Bejelentette az ismert kormánypárti troll oldala, a Vadhajtások, hogy szakítanak a Fidesszel. Bede Zsolt, a Bajnai-féle rendőrségnek súgó egykori ultra egy pártízezres bírság és egy köpés miatt vesztette el hitét Orbán Viktorékban. Bede a Hadházy Ákos által szervezett dudálós tüntetésen ment be a Lánchíd előtti körfolgalom közepébe, csakhogy ezzel szabálysértést követett el és a rendőrök eljárás alá vonták.