Bencsik DK-vonalon harapott Vonába

Ha a Jobbik „feljelentgető házmesterpárt” lett, akkor Bencsik nem más, mint a lift belső falára kulccsal csúnya szavakat és jeleket karcolgató neveletlen kis srác a tizedikről, aki miatt valóban szükség lehet egy házmesterre.

Bencsik András nem mást, mint a hírhedt dánielpéteri szintet bekóstolva posztolt egy képet Vona Gáborról a Facebook-oldalára, amin a következő szavak szerepeltek horogkereszt-formára öntve: Gyűlölet, buzik, cigányok, zsidóság, kommunisták.
 
Nem tudni, hogy most a termékbemutatós szélhámosokra emlékeztető Kész Zoltán győzelme, a Kubatov-lista bukása vagy a Békemenet tilalma ment Bencsik agyára, de egy magát nemzeti-konzervatív szemléletűnek flashelő ember ilyen DK-pozitív nácizásba nem sűrűn kezd bele. Mert tudja, hogy hülyeség. Meg mert lerágott csont, és senkit nem érdekel.
 
 
A Demokrata főszerkesztője azt írta a Jobbikról, hogy „Hányingerem van ettől a sunyi, feljelentgető házmesterpárttól”. Ezt az ingert pedig nem más váltotta ki belőle, mint, hogy a veszprémi választáson csalást elkövető (a választókat egy füzetbe felíró) bizottsági tagot a jobbikos delegált a szabályzatnak megfelelően kizáratta. Úgy, ahogyan azt akár a Demokrata elnevezése is megkívánhatná. De mégis, mi a fenét várt Bencsik András? Miért gondolja, hogy egy ilyen pofátlan csalásnál bárkinek félre kéne néznie?
 
Tudom, nem vagyok elég költői.
 
Viszont annyi biztos, hogy ha a Jobbik emiatt „feljelentgető házmesterpárt” lett, akkor Bencsik nem más, mint a lift belső falára kulccsal csúnya szavakat és jeleket karcolgató neveletlen kis srác a tizedikről, aki miatt valóban szükség lehet egy házmesterre.
 
S bár azt hihettük, már csak Gyurcsányék azok, akik nem vették észre, hogy a Jobbikot ilyen direkt módon nácizni saját maguk hiteltelenítéséhez vezet, Bencsik András villanásával kiderült, hogy koránt sincs így. Ráadásul – engedtessék meg egy kis kötözködés - egy olyan képet rakott ki egy csomó ember elé, ami egyébként is teljesen értelmetlen. Ha ugyanis szánalmas unalmassága miatt félretesszük a cigányokat, zsidókat és homoszexuálisokat érintő vádaskodásokat, a montázs logikáját követve már csak két kérdésem lenne: 
 
1. Kommunistákat gyűlölni bűn, Bencsik úr?
2. És ha a gyűlöletet gyűlöli valaki, akkor az nem hippi? 
 
Fárasztó.