Belefagyasztották a vért a Fideszbe egy fórumon, amikor megkérdezték, miért zajlanak titkos betelepítések

Vigyázat, nagyon kínos!

A fórumon, amin Nógrádi gyakorlatilag azt kérte a jelenlévőktől, hogy szavazzanak a Fideszre április 8-án, ott ült Bencsik János is, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Bencsik pedig feltette az egymillió dolláros kérdést, amire nem számított sem Nógrádi György, sem Földesi Gyula fideszes jelölt:

Bencsik János megkérdezte, hogy miért kéne hinnünk a Fidesznek, amikor kiderült, hogy titokban több ezer migránst telepítettek be az elmúlt években.

Az erről készült videó Bencsik Facebook-oldalára is felkerült, megéri megnézni:

Érdemi válasz nem érkezett a jobbikos jelölt kérdésére, pedig igencsak jó a felvetés, hogy ha a kormány milliárdokat költ a migráció elleni reklámokra, közben miért derülhetett ki, hogy a kötelező kvóták által javasoltnál is több embert telepített be a Fidesz Magyarországra. És az is jó kérdés, hogy ezek után miért bíznánk meg bennük.

Ismert: a Fidesz új stratégiája az, hogy azzal rágalmazza a Jobbikot, hogy ők is migránspártiak. Valójában viszont az igazság az, hogy az egész kerítésépítés a Jobbiktól ered, és Vona Gábor pártja máig azt az álláspontot követi, hogy a kerítésnek maradnia kell, megerősítve az önálló határőrséggel. Többször elmondták, hogy egyetlen dolgot szüntetnének meg, az pedig nem a határzár lenne, hanem a korrupt és hazug Orbán-kormány.