A Life TV búcsút mondott Berki Krisztiánnak

A Life TV búcsút mondott Berki Krisztiánnak

Nem a büntetőfékezéses ügye, hanem – a Telex információi szerint – belső feszültség miatt nem szerepel a jövőben többet a Life TV műsorán Berki Krisztián.

Letöltendőt kértek Berki Krisztiánra, mert büntetőfékezős buszbalesetet okozott

Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza abban az ügyben, amiben egy férfi szabálytalan és indokolatlan fékezéssel egy utasokat szállító autóbuszt kényszerített vészfékezésre, a busz sofőrje azonban nem tudta elkerülni az ütközést - derül ki a Fővárosi Főügyészség szerdán kiadott közleményéből.

A lap elérte a csatorna vezérigazgatóját, Hajdú Pétert, aki elmondta, merő véletlen, hogy a csatorna pont azután közölte döntését, miután múlt héten közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek vádat Berki ellen, majd hozzátette: "a jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága".

A Telex információi szerint Berki és a reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus, ezért a Van életünk című műsor felvett részei még lemennek adásban, de ezt követően nem vesznek fel új epizódokat Berkivel és feleségével.