Megégett egy nő combja egy BKV-buszon, mert savval öntötték le az ülését

Hétköznapi horror.

Az utas beszámolója szerint augusztus 15-én, kedden este 21:10 körül a 31-es busszal ment haza az Örs vezér terétől Árpádföld irányába. Felszállt a buszra, leült egy üres helyre, elindult a busz és kb. 10 perc múlva egy iszonyatos égő érzést érzett a jobb combja felső részén, hátul, ott, ahol érintkezett a kárpitos üléssel. Mint kiderült az ülés kárpitja szennyezett volt valamilyen maró anyaggal. A nő combja nagy területen úgy megégett, hogy a felső hámréteg leégett róla.

„Eltelt egy hét és látható, hogy még mindig gennyes. Aludni nem tudok, mert fájdalmaim vannak, az ülés kriminális. Egyébként semmi reakció a BKV részéről”

- írta az utas a BKV-Figyelőnek.

A BKV közlése szerint azz ügy, illetve a BKV Zrt. érintettségének vizsgálata folyamatban van.

A cikk megjelenése után egy másik olvasó is jelentkezett a blognál, hogy vele is hasonló eset történt augusztus 21-én, Kelenföldön a 40B buszjáraton.

„Helyet foglaltam és kb. 10-15 másodperc után éreztem, hogy átnedvesedett a nadrágom. A Budaörsi lakótelep végállomáson szóltam a buszsofőrnek, aki nagyon kedves volt, hogy valami folyadék van az ülésen. Közösen megnéztük és a sérülésemet is és utána hívott mentőt. Aztán rendőrség is jött”

- írta a férfi.