A fideszes Boldog Istvánra nem vonatkoznak a korlátozások

A fideszes Boldog Istvánra nem vonatkoznak a korlátozások

Boldog István fideszes képviselő közösségi felületén jelentette be büszkén, hogy

100-100, összesen 2300 darab őshonos facsemetét ajánlottam fel a választókerületünk összes településének, hogy felhívjuk a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és díszítsük köztereinket.

Úgy tűnik a kormánypárti politikusokra nem vonatkoznak a november 9-től életbe léptetett, majd nemrégiben január 11-ig meghosszabbított járvány lassítását szolgáló korlátozások, a korrupcióval vádolt Boldog az őshonos facsemeték átadásáról fényképeket is töltött fel, és bár a korlátozások értelmében mindennemű gyülekezés tiltott, ez őt nem zavarta és a sajtó munkatársain kívül többen is jelen voltak az eseményen.

Polt beismerte: már kilenc gyanúsítottat hallgattak ki a fideszes képviselő korrupciós ügyében

Nemcsak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4. választókerület fideszes képviselőjét, hanem Boldog István mellett nyolc másik személyt is gyanúsítottként hallgattak ki a Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. egyéni választókerületét érintő korrupciós botrányban - áll Polt Péter legfőbb ügyész válaszában, melyet Csányi Tamás jobbikos képviselő a vesztegetési ügy részleteit firtató kérdésére adott.

A mentelmi jogától megfosztott Boldog István körül 2019 októberében robbant ki korrupciós botrány, amikor is kiderült, hogy több százmillió forintos önkormányzati megrendelések ügyében zsarolhatott több polgármestert. A képviselő 2017-ben szülőfalujába, Kétpóra rendelte a környékbeli települések vezetőit, majd közölte velük, hogy ha nem adnak vaskos megrendeléseket az általa megnevezett cégeknek, ne is reménykedjenek uniós pénzekben.

Boldog István több százmilliós korrupciós ügyében nyomozhat az ügyészség

A fideszes országgyűlési képviselő több százmillió forintos önkormányzati megrendelések ügyében zsarolhatott több környékbeli polgármestert - állítja Hadházy Ákos az ügyészség tájékoztatására hivatkozva. Hadházy „helyi informátoraitól" értesült az ügyről, majd Polt Péterhez fordult azzal a kérdéssel, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es választókerületben folyik-e olyan korrupciós nyomozás, amelyben önkormányzatok és egy parlamenti képviselő is érintett.