BREAKING: Most jönnek Röszkénél az új magyarok

A nap képe ezekben a percekben készült Röszkénél. Sínen van az ország! Sínen.

Egyébként tegnap lépte át a január elseje óta hazánkban regisztrált illegális bevándorlók száma a 150.000-et. Természetesen ennél még jóval többen érkeztek, akiket nem regisztráltak. Hát nem csodálatos?

1. Frissítés: Elérték Szegedet

Olvasónk tájékoztatása szerint az előző képen látható csoport fele már elérte Szegedet. Mint alább látható, a határsértők átmásznak egy felüljárón az 5-ös úton, Kecskés-telepnél. Tóth Péter jobbikos képviselő is a helyszínen van, aki az elmúlt hónapokban többször követelt már fellépést a város szocialista polgármesterétől vagy éppen a fideszes kormánytól, de javarészt süket fülekre talált. A kép elkészültének pillanatában (21:10) felsorakozott a készenléti rendőrség, és elkezdte igazoltatni a bevándorlókat.

2. Frissítés: Ásotthalomnál is hasonló a helyzet

Az alábbi képeket Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere tette közzé a Facebook oldalán

"A rendőrség megint képtelen kezelni a helyzetet, ma is alig láttunk rendőrt Ásotthalmon. Az ásotthalmi helyi önvédelmi erők (mezőőrség, polgárőrség stb.) együttes erővel razziázott (a brutális, folyamatosan fenyegetőző, támadó embercsempész-maffia miatt nincs többet nálunk egyszemélyes járőr, mi is bekeményítettünk), s rengeteg határsértő futott vissza Szerbia irányába. A razzia során az erdőben egy komplett migráns-tábort fedeztünk fel, több száz bevándorlóval. A tábort felszámoltuk. Ajánlom a képeket azok figyelmébe, akik szerint nem jelent közegészségügyi kockázatot és járványveszélyt a migráció. Látszik, hogy mennyire "igényesek", mennyire óvják gyönyörű erdőinket ezek az új honfoglalók, akik egyébiránt egyre agresszívebbek, egyre gátlástalanabbak."