Rátámadtak a budaörsi ellenzéki polgármester 90 éves édesapjára

Rátámadtak a budaörsi ellenzéki polgármester 90 éves édesapjára

Wittinghoff Tamás újraválasztott budaörsi polgármester édesapját még az önkormányzati választás előtt támadták meg ismeretlen tettesek. Erről a videóra vett afférjával megzsarolt városvezető a helyi televíziónak adott nyilatkozatában beszélt.

Az incidensre két nappal a felvétel nyilvánosságra hozatala után került sor. Wittinghoff elmondása szerint

90 éves édesapját a háza előtt három fiatal megkérdezte, hogy ő-e a polgármester édesapja, majd amikor igennel válaszolt, hanyatt lökték.

Wittinghoff Tamás szerint csoda, hogy édesapjának nem lett komolyabb baja, illetve hozzátette: szerinte, amit "a Fidesz és pribékjei" Budaörsön műveltek a választás előtt, minden eddigi ténykedésüket alulmúlta.

A polgármester nem hagyja annyiban a dolgot, és feljelentést tesz édesapja támadói ellen.

Titokban fölvett szexvideóval zsarolták meg Budaörs polgármesterét

"Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját!" - ezzel a szöveggel, és egy titokban készített szexvideóra mutató QR-kóddal ellátott szórólapot terjesztenek ismeretlenek a "Megalázott NŐK védegylete", fiktív szervezet nevében Budaörsön. A 24.hu beszámolója szerint a felvétel még az előző önkormányzati választás után készült, Wittinghoff pedig úgy nyilatkozott a portálnak: tudott annak létezéséről, a közzétételét pedig zsarolások előzték meg.