Eldőlt: tényleg előválasztással fognak bohóckodni a szocik Budapesten

Vajon elég lesz, ha úgy csinálnak, mintha csinálnának is valamit?

"Az MSZP Országos Választmánya szombati ülésén megtárgyalta és elfogadta a főpolgármester-jelölt előválasztás útján történő kiválasztásának kereteit. Ennek alapján az MSZP nyitott minden demokratikus elkötelezettségű párttal, szervezettel, civil jelölttel egy közös versenyben a választók döntésére bízni, a főpolgármester-jelölt személyét. Az előválasztással kapcsolatos szervezési és lebonyolítási feladatokat az Országos Választmány, a párt budapesti szervezetére bízta" - áll a szocialisták szombati közleményében.

Ezzel úgy tűnik eldőlt, hogy a szocialisták végül ráindítanak Puszér Róbertre a főpolgármesterségért vívott küzdelemben.

Az MTI közlése szerint az MSZP és a Párbeszéd közös listával esik neki a jövő májusi európai parlamenti választásnak, az "Európa-párti erők szövetségéhez" várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását.

(Fotó: MTI / Mónus Márton)

Puzsér: "Mindig az ellenkezőjét kell tennem annak, amit a politikusok csinálnak"

Dancsó Péter a kampánycsapatod tagja? - Nem, dehogy. - És nem is lesz? - Nincs ilyen terv. - Pedig azzal, hogy kihívott téged, lényegében rácsatlakozott a főpolgármester-jelöltségedre, és ezzel egy csomó fiatal figyelmét hívta fel arra, hogy egyáltalán van egy ilyen dolog, és hogy te elindulsz a választáson.