Csehországnak szüksége van Magyar Bálint szakértelmére :DDDDDDDDDDD

A Napi Gazdaság információi szerint a cseh kormány romaügyi és szegregációs problémákkal kapcsolatos tanácsadója lehet Magyar Bálint. 

sdfgA Napi Gazdaságnak az SZDSZ volt elnöke megerősítette az értesülést, mint mondta a European Roma Rights Center és a Roma Education Found megbízásából felvette a kapcsolatot Csehország korábbi oktatási miniszterével, aki kifejezte az együttműködési készségét egy szándéknyilatkozatban, amit a jelenlegi miniszter is támogatott. 
 
Magyar Bálint a Napi Gazdaságnak azt mondta, 2010 óta többször dolgozott különböző kelet-európai országokban civil szervezetekkel, alapítványokkal és az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapjával, az UNICEF-fel együtt oktatásügyi és szegregációs kérdésekben tanácsadóként. Példaként említette Moldáviát, Romániát, Bulgáriát és Csehországot.

Biztosak vagyunk benne, hogy élénken él ezen országok közvéleményének emlékében Magyar Bálint személye.
 
Persze az is lehet, hogy Magyar lesz a magyar hadsereg ötödik hadoszlopa. Először legyengítjük a cseheket, aztán a legyengített, szétvert, szétprivatizált országba bevonulhat a honvédség végre. Mondjuk először Szlovákiát is el kéne foglalni, oda mondjuk küldhetnénk Kóka Jánost.