Csintalan visszaszólt Rogánnak

Nem tetszik Csintalan Sándornak, a HírTV műsorvezetőjének Rogán Antal nyilatkozata, Facebook-oldalán szólt vissza a Fidesz frakcióvezetőjének.

Rogán Antal az M1 Aktuális című műsorában azt mondta:
 
"Csak a vak nem látja, hogy a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió egyre közelebb kerül a szélsőjobbhoz."
 
A volt szocialista Csintalan Sándor, a csatorna műsorvezetője kikéri magának, hogy a Jobbik felé húznának, Facebook-oldalán ezt írta Rogánnak (szöveghű idézet):
 
"Kedves Tóni! Csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot. Nem hallgatod a rádiót, nem nézel tv.t nem olvasod a nemzetet. Bántó és sértő módon alád a kollégáimat. Eszed? Csak egy egyetlen egy példát mondj a "jobbikozásra"! Majd ha győz a "jobbik" amiért sokat teszel tesztek, akkor majd emlékezz köszönd meg a haveroknak ( Habonynak, Vajnának ) és nézz magadba".
 
Végül tanácsokkal is szolgál, és nyilasozza a Jobbikot:
 
"Jó lenne most észhez térni . Bár lehet, hogy már most is késő. Azt, hogy mi milyenek vagyunk azt a néző, olvasó, hallgató dönti el. Ezt a tanácsot - nyilasok a "jobbikos" haverok által már egyszer összeverten- ingyen adnom. Állj meg és merengj el kicsit míg nem késő. Igyál meg egyedül egy kávét. Ölelés css"