Gulyás Márton Darth Vader jelmezben bolyongott Ásotthalmon, de nem tudott megzavarni semmit

Pedig annyira szeretett volna. :(

Toroczkai László tegnapi Facebook-bejegyzéséből tudhatjuk, hogy Ásotthalmon március 15-én egy ötfős fényképezőgépekkel, kamerákkal felszerelkezett társaság jelent meg egy Darth Vader jelmezbe öltözött figurával az élen.

A csapat minden bizonnyal valami baromi vicces dologra készült - ami egyébként össze is jött nekik. Igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy ők tervezték. A polgármester elmondása szerint először a művelődési házba akartak bemenni, hogy megzavarják az általános iskolások ünnepi műsorát, de túl korán érkeztek. Innen az önkormányzati koszorúzáshoz mentek, ahol azonban útjukat állták a rendőrök. Később újra megpróbáltak bejutni a művházba, de ez se jött össze. 

Toroczkai végül "megszánta őket", és megkérdezte, mi járatban is vannak. A beszélgetésből az derült ki, hogy

a polgármester határvédelmi munkája ellen szerettek volna tiltakozni. 

Egyetlen célt tudtak elérni, megijesztettek több ásotthalmi gyermeket, ezért - bár ennyit sem érdemelnének -, de megteszem a feljelentést a rendzavarás miatt

- írja bejegyzésében a Jobbik alelnöke. 

Toroczkai mai posztjában annyit fűz hozzá az eseményekhez, hogy sikerült kiderítenie, kit rejtett a Darth Vader maszk.. A polgármester úgy tudja, Gulyás Márton (főállású Gulyás Márton) bújt vette magára sötét nagyúr sisakját.

A polgármester hozzáteszi: a Gulyás által vezetett Krétakör 2014-ben 22,3 millió forintos támogatást kapott Soros Györgytől. 

"Így már érthető, hogy mi a bajuk Ásotthalommal és a határt védő rendőrökkel."

- vonja le a következtetést a politikus.