A Demokrata főszerkesztője most épp ellenzéki Facebook-oldalakat tiltana be

Az viszont ironikus, hogy a Demokrata főszerkesztője épp Facebook-oldalán nyilvánult meg a kérdésről még hétfőn.

A dolog apropóját az adta, hogy szerinte csak azért nyert Emmanuel Macron a francia elnökválasztáson, mert az ország kormánya közel 38 ezer ellenzéki Facebook-portált tiltott le.

Miután egy félmondatban elsiratja a szólásszabadságot, bejegyzésében elég egyedi tanáccsal fordul a magyar kormán felé:

"Nem kéne a magyar kormánynak is felzárkózni a fejlett Nyugathoz e téren is? Nem kéne legalább Ausztria szintjére eljutni? És letiltani mondjuk 400 nem kívánatos, 'antidemokratikus' portált. Volnának tippjeim..."

Hogy miért is nyert Emmanuel Macron? Többek között ezért: közel 38 ezer Facebook-portált tiltott le a francia kormány....

Közzétette: Bencsik András – 2017. május 8.

Az utóbbi hetek közéleti eseményeit és a médiához való egyre durvább hozzáállásukat figyelembe véve, nem is lesz olyan sok idő, amikor a Fidesz képviselői esetleg elgondolkodnak rajta, végig menjenek-e Bencsik listáján...

A Lenin-fiúk szellemében: Lökdösték a 444 újságíróját, és telefonját is elvették a fideszes fórumon

Halász Júlia videóriportot akart készíteni a Fidesz XI. kerületi nemzeti konzultációs fórumán, melyen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Simicskó István honvédelmi miniszter tartott beszédet, ám a próbálkozás elég... khmm... "sajátos" eredménnyel zárult.Az újságíróval előbb közölték, hogy regisztráció nélkül nem videózhat a telefonjával, majd kizárták a fórumról.