Cselekszünk, vagy kussolunk és elmegyünk

Harmadszor tüntetnek a demokráciáért.

A Mi vagyunk a többség ezúttal néhány ezer fős tüntetést tudott a Kossuth térre szervezni, kizárólag civil felszólalókkal. Lukácsi Katalin hangsúlyozta, hogy

Orbán rendszere sem keresztény, sem demokrata.

A mobilos világítás ezúttal is megtörtént, de az elmúlt alkalmakkor sötétben sokkal jobban nézett ki. Később kivetítőn lejátszottak néhány korábbi Orbán-beszédet.

Gyetvai Viktor arról beszélt, hogy két lehetőség maradt,

cselekszünk, vagy kussolunk és elmegyünk.

Parti Nagy Lajos videoüzenettel jelentkezett be, Hidvégi-B. Attila kiemelte, hogy a baloldal magára hagyta a romákat, de nem minden cigány szavazata megvehető.

Galkó Balázs József Attila A számokról című versét szavalta. Lakatos Béla, Ács volt fideszes polgármestere szerint az országot hazuggá tették a vezetői, pedig még ő is együtt sörözött Orbánnal 15 éve. Dés László videoüzenetben közölte, hogy

hülyének néznek minket.

Hangsúlyozta, hogy a törvények nagy része nem a társadalom érdekeit, hanem a haverokat képviseli.

Ezután felhőszakadás és jégeső érkezett a Kossuth térre, ami egy időre biztosan véget vetett a demonstrációnak, egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e folytatás.

Ilyen volt a mai tüntetés

Cselekszünk, vagy kussolunk és elmegyünkA Mi vagyunk a többség ezúttal néhány ezer fős tüntetést tudott a Kossuth térre szervezni, kizárólag civil felszólalókkal. Lukácsi Katalin hangsúlyozta, hogyOrbán rendszere sem keresztény, sem demokrata.A mobilos világítás ezúttal is megtörtént, de az elmúlt alkalmakkor sötétben sokkal jobban nézett ki.

(fotó: Béli Balázs / Alfahír)