DK logó előtt fotózták a rászoruló gyerekeket

Az ingyen spagetti ára az volt, hogy kissrácoknak le kellett fényékpezkedniük egy jókora DK logó előtt a párt megyei képviselőjével. 

A Demokratikus Koalíció "karitatív hetet" tart, ennek jegyében nélkülöző gyermekeknek osztanak élelmiszert. A párt országszerte mintegy két tucat helyszínen naponta egy étkezést biztosít több száz nélkülöző gyereknek. A győri alapszervezet úgy vélte, erre a legmegfelelőbb helyszín a városi pártszervezet irodája. 
Az ingyen spagetti ára csupán annyi volt, hogy a - láthatóan többségében óvodás és kisiskolás korú - kissrácoknak le kellett fényékpezkedniük egy jókora DK logó előtt Szabó Zoltánnal, a párt Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlési képviselőjével. 
A fényképet aztán a Demokratikus Koalíció győri szervezetének Facebook oldalán jól közzé is tették. Hadd tudja mindenki, lehetőleg az ovis és iskolatársak, no, meg a szüleik is, kik a csóró gyerekek a csoportban, vagy az osztályban. 
 
 
 
 
 
A karitatív akcióba csomagolt hardcore kampány még a DK-tagok közül sem mindenkinek jött be. Egyikük ezt a megjegyzést fűzte a DK logó előtt lencsevégre kapott gyerekek fotójához. 
 
 
 
Szabó Zoltánt megpróbáltuk megkérdezni, nem lett volna-e ízlésesebb a jótékonykodás pártlogó elé terelt gyerekek nélkül ám a saját facebook profilján megadott telefonszámon előfizető nem kapcsolható.