Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Intarziás tölgyfa parketta, kézzel csomózott keleti szőnyeg, két ultra HD tévé is van az elnöki lakosztályon.

Rogán letagadta, hogy a helikopterezés megtörtént volna, sőt perrel fenyegette meg azokat a sajtóorgánumokat, akik ilyesmit írnak róla, ám miután megmutatták neki a bizonyító erejű fényképeket, nem reagált többé.
 
Helyettük a helikoptert biztosító cég állt elő a magyarázattal: azt mondták, egy forintot sem kértek az egyébként óránként negyedmillióba kerülő helikopterbérlésért, ingyen ajánlották fel a családnak, hogy a párnak ne kelljen a kisgyerekekkel éjszaka utaznia. Azért voltak ilyen jó fejek, mert Rogán Cecília cégével partneri kapcsolatot ápolnak. A Bors egyébként kiszámolta, hogy mindössze két percet spóroltak azzal, hogy autó helyett helikopterrel jöttek haza.
 
A Magyar Nemzet azt is kiderítette, hogy Rogán és családja a mándoki Forgách Kastély elnöki lakosztályán szállt meg, ami 110 ezer forintba kerül éjszakánként.
 
Van ott minden, ami kell: intarziás tölgyfa parketta, kézzel csomózott keleti szőnyeg, két ultra HD tévé, exkluzív kivitelezésű, baldachinos fürdőszoba.
 
 
Itt nézegethet képeket a kastélyról.
 
A Népszabadság egyébként kiderítette azt is, hogy miután a házaspár Budaörsre visszatérve landolt a helikopterrel, egy bérelt luxus S500 L Mercedes szállította el őket. A céget a Valton-Master Car Kft. biztosította számukra, mely korábban a kormányközeli Valton Security leányvállalata volt.
 
Az továbbra is rejtély - némi fantáziával persze lehet találgatni -, miből telik a bruttó egymilliót kereső Rogánnak az urizáló életmódra.