Winterbreak: egyetemistáknak szervez sítábort az EFOTT

Winterbreak: egyetemistáknak szervez sítábort az EFOTT

Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája Winterbreak néven egyetemista sítábort szervez a franciaországi Les Orres-ban.

Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak az EFOTT fesztivál csapata január végétől, s egyúttal síkupát is rendeznek.

"Újra felértékelődtek az egyetemisták számára a személyes kapcsolatok, valamint az olyan közösségi élmények, mint a gólyatáborok, a közös utazások. Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája ezért Winterbreak néven egyetemista sítábort szervez január 28. és február 4. között a franciaországi Les Orres-ban" 

- tájékoztatott az eseményről Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Az EFOTT így télen-nyáron a legsportosabb fesztivállá válik: a Winterbreak sítáborban festői környezet, szuper pályák, rengeteg sport, két csúszás között izgalmas programok, napközben fergeteges hütte party-k, este pedig hatalmas bulik várják a fiatalokat - sorolta.

Budai Marcell kiemelte: mivel a közösségi élmény, az egyetemista-életérzés van a középpontban, csapatversenyekkel, kvízestekkel, társasjátékokkal és még pókerbajnoksággal is készülnek az résztvevőknek. Itt rendezik meg a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is.

Az EFOTT hitvallásának megfelelően, az egyetemisták fesztiváljaként egész évben igyekszik megteremteni a közös találkozás, az együtt töltött személyes idő lehetőségét a fiatalok számára, és nyári fesztiválja mellett egyre nagyobb figyelmet fordít az ilyen programokra is év közben - Budai Marcell példaként említette a sítábor mellett a SzezON Évnyitó rendezvényt, az Educatio Szakkiállítást vagy a felsőoktatási ponthatárok nyilvánosságra hozásakor rendezett Pont-Ott Partit is - olvasható a közleményben.