Elbukott a kormányzati bulvárlap a Jobbikkal szemben

A jobboldali ellenzéki párt heves hangvételű üzenetében közölte, hogy a ripost.hu nevű "pornólap azt hazudta korábban Vona Gáborról, a nemzeti néppárt elnökéről, hogy koccintott az aradi vértanúk kivégzésére, illetve a tömeggyilkos Haynaut dicsőítette".

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.

Mint fogalmaztak, a lap jelenleg Szegedi Csanádot, a pártból korábban korrupció gyanúja miatt eltávolított alelnököt sztárolja, a bíróságon azonban nem tudta bizonyítani Vonával kapcsolatos állításait, így a bíróság jogerősen is elmarasztalta őket.

A Jobbik szerint a "Habony-Vajna hazugsággyár" továbbra is termeli alacsony színvonalú hazugságait, és ők folyamatosan meg fogják tenni a szükséges jogi lépéseket "a szennybirodalom ellen".