Elkapták azt a férfit, aki szórakozásból lerúgott egy lányt a berlini metróban

A banda több tagját lekapcsolta már a rendőrség, azonban az elkövető csak most akadt horogra. A tettes egy 27 éves bolgár állampolgár, aki vizsgálati fogságba került, és kihallgatásán be is ismerte tettét. Az ügyészség szerint egyébként éppen Dél-Franciaországból érkezett vissza Berlinbe. Azt azonban nem tudni, ott mit csinált, és miért tért vissza a német fővárosba – írja az Index a Der Spiegel online kiadására hivatkozva.

Az egész támadásban az a legmegdöbbentőbb, hogy azt semmilyen inzultus, vagy szóváltás nem előzte meg. A fiatal nőnek szerencsére csak a karja tört el, nem a támadóján múlott, hogy nem történt nagyobb baj.

Íme a botrányvideó főszereplője! Kiderült, milyen származású a metróban nőt lerúgó férfi

A Spiegel értesülése szerint a német hatóságok azonosították az elkövetőt, és azt is tudják, hogy azóta már külföldre menekült. A férfiről - akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra - úgy tudni bolgár állampolgár, és az eset után visszatért hazájába, ezért sem sikerült elkapni őt.A német államügyész most azon dolgozik, hogy a gyanúsítottat visszahozza Németországba.