Elképesztő! Rogán Antal már csak két órát helikopterezhet

Nem sok az az ötszázezer!

"Ön elhiszi?"

A Heti Válasz ezzel a felütéssel ajánlja csütörtöki lapszámát, melyből kiderül, legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint Rogán Antal négy lakóház, egy teremgarázs, 16 erdőség, rét és szántó boldog tulajdonosa (részben vagy egészben), öt éve tartósbérlet-konstrukcióban jutott hozzá egy Audi A3-ashoz, 44 milliónyi adósságot „nyög” – és közben mindössze 507 ezer forintnyi tartaléka van.

A kancelláriát irányító Lázár Jánosnak 108-szor, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek 464-szer ennyi a megtakarítása-készpénzállománya, miközben életszínvonalban nyilván nem körözik le a kabinetvezető kollégát, emlékeztet a lap.

Arról lapunk számolt be, hogy Rogán-családnak nem a Népszabadság bukását megelőző helikopter útja volt az egyedüli, nyáron balatoni nyaralójukból szintén egy lagziba igyekeztek, ekkor odafelé döntöttek a légi közlekedés mellett.

Egy órányi helikopter bérlés körülbelül 250 ezer forint, szóval ha egyszer kifogy a kiapadhatatlannak tűnő családi kassza, a félretett pénzből nem lesz túl sok utazgatás - legalábbis a fellegekben.