"Jelenleg nem az a kérdés, hogy Nyugat-Európa megőrzi-e keresztény gyökereit, hanem, hogy a magyarság meg tudja-e őrizni Kárpát-medencei többségét"

"Jelenleg nem az a kérdés, hogy Nyugat-Európa megőrzi-e keresztény gyökereit, hanem, hogy a magyarság meg tudja-e őrizni Kárpát-medencei többségét"

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke szerint hazánk miniszterelnöke, az európai közösség minden bizonnyal legkorruptabb politikusa olyan vízióval házal szerte Európában és itthon is, amely az égvilágon semmi másra nem jó, mint elterelni a választók figyelmét a példátlan lopásról és a hazánkban elkezdett lakosságcseréről.

A pártvezető úgy látja, hogy az Orbán-kormány tétlenül nézi, ahogy honfitársaink tízezrei hagyják maguk mögött Magyarországot, miközben támogatóan lép fel a propagandájában általa is veszélyesnek titulált bevándorlás kapcsán.

A politikus Facebook-bejegyzésében emlékeztet rá, hogy Gyurcsány és Orbán kormányzása arra volt elegendő, hogy az Európai Unió második legszegényebb országává tegye hazánkat, miközben az a tagállamok közül az egy főre eső kifizetett támogatások mutatójában a legjobban áll. Mégsem erről szól a közbeszéd, hanem a Fidesz hazugságairól, miszerint a nyugat-európai államok a migránsok betelepítését kényszerítenék hazánkra.

„Az igazság az, hogy Nyugat-Európa politikusai elvetették a harmadik világbeli bevándorlók tömeges befogadásának politikáját. Minden uniós tagállamban megszigorították a bevándorlás feltételeit, töredékére csökkentve a befogadottak számát.”

Azon szélsőséges liberálisok ereje és politikai befolyása, akik a bevándorlók tömeges, kontroll nélküli befogadását pártolják jelentéktelen. Magyarország miniszterelnöke pedig hiába van ezzel teljesen tisztában, továbbra is Nyugat-Európa muszlimmá válásával riogat.

A jobbikos politikus arra következtet, hogy ha Nyugat-Európa a jövőben is kitart a jelenlegi politikája mellett, ellenáll a harmadik világbeli bevándorlási hullámnak, megerősíti a határait az Orbán által nem támogatott Frontex bővítésével,

„akkor a hiányzó munkaerőt még inkább a legszegényebb keleti országokból fogja elszívni. Konkrétan tőlünk.”

Orbán Viktor pedig hiába próbálja a fake news gyárán keresztül azt hazudni, hogy a kivándorlási hullám megállt, honfitársaink pedig tömegesen vándorolnak vissza, miközben a nyugati nemzetek statisztikái azt mutatják, hogy tovább növekedett a hazájukba érkező magyar munkavállalók száma.

Ezért Sneider szerint az elkövetkező választásnak nem kisebb a tétje, minthogy a hagyományosan heterogén Kárpát-medencében megőrzi-e a domináns jellegét a magyarság, vagy idegenekkel töltik fel a kilátástalanság elől a jobb élet reményében nyugatra távozó honfitársaink szülőföldjét.

„Aki a Fideszre vagy az általa gründolt kis- és kamupártokra szavaz, az a balkáni korrupció mocsarába löki a nemzetet, ahonnan a jövőben újabb százezrek vándorolnak el, hogy a helyüket mongol, kínai, vietnámi, ukrán, indiai bevándorlók vegyék át.”

Jelenlegi adatok szerint 266 ezer külföldi él életvitelszerűen Magyarországon munkavállalási vagy tanulási céllal. Vannak olyan települések, ahol már ukránul kénytelenek kiírni a tájékoztatást, a fővárosban pedig óriási áruházakban árulják az üzletek a termékeiket, a számla iránt érdeklődő viszonteladóknak pedig idegen akcentussal adják a tudtukra a jellemzően ázsiai eladók, hogy nem beszélnek magyarul.

A Jobbik elnöke úgy véli, hogy Magyarországon egyidejűleg felgyorsult a népességfogyás, a kivándorlás és a bevándorlás, amelyek külön-külön is komoly próbatétel elé állíthatnak egy nemzetet, így számunkra jelenleg nem az az elsődleges kérdés, hogy Nyugat-Európa megőrzi-e keresztény gyökereit, hanem az, hogy a magyarság meg tudja-e őrizni még mindig meglévő Kárpát-medencei többségét.