Fazekas, Szijjártó, Lázár! Távozzanak!

"A Fidesz-kormány nemhogy leszámolt volna az MSZP-kormány súlyos bűneivel, még tetézte is azokat"

Mint írta, a mai kormányzati beismerésen kiderült, a Fidesz-kormány nemhogy képtelen elszámoltatni az MSZP-kormány K&H-botrányban érintett bűnöseit, maga is súlyos milliárdokat tett kockára és veszített a magyar adófizetők pénzéből. Volner szerint a hibák az előző parlamenti ciklusban még magyarázhatóak voltak a Gyurcsány–Bajnai-kormányok ámokfutásával, azonban ma már nem lehet az „elmúltnyolcév” örökségére hivatkozni.
"A magyar adófizetők pénzének kezelése az elmúlt huszonöt évben botrányos volt. A Fidesz-kormány nemhogy leszámolt volna az MSZP-kormány súlyos bűneivel, még tetézte is azokat, így jöhetett létre a Quaestor-koalíció, mely az úgynevezett rendszerváltás óta a tisztességes adófizetőknek több tízmilliárd forintjába került."
Az eddig napvilágot látott adatok szerint az immár öt éve fideszes irányítás alatt levő agrártárca, a külügyi tárca és a Miniszterelnökség tőzsdézte el a legtöbb pénzt. A Jobbik alelnöke szerint az emberek türelme rég elfogyott, hiszen a Fidesz nem néhány hónapja irányítja az érintett minisztériumokat. Ezért felszólítják Fazekas Sándort, Szijjártó Pétert és Lázár Jánost, hogy távozzanak hivatalukból.