Fehéreket vertek a feketék Baltimore-ban

Verték az ázsiaiakat, a mexikóiakat és gyakorlatilag mindenkit. Az sem jelentett számukra problémát, ha valaki kerekesszékes, ő is megkapta a magáét.

A youtube-ra feltöltött videón látható, hogy a magukból kivetkőzött feketék megtámadják és minden a kezükbe akadó eszközzel dobálják egy rendezvény vendégeit, akik az éttermekben próbálnak menedéket találni. Ezek után a vendéglátóipari egységek ablakait kezdik el teljesen értelmetlen módon bezúzni.

Baltimore-ban gyakorlatilag faji polgárháború dúl, ahol az egyik oldalon vannak a feketék, a másik oldalon pedig mindenki más, köztük a már integrálódott afroamerikaik is. Ha az Egyesült Államokban a rendőrség nem fogja tudni megvédeni a nem fekete állampolgárokat, akkor ennek az lesz a vége, hogy maguk fogják megszervezni a védelmüket. Fegyverük lesz elég, és nem is lesznek szívbajosak használni azokat. Képzeljük el azonban, mi lenne a liberális sajtóban, ha netán Ku Klux Klán támadott volna meg egy feketék által preferált rendezvényt...

Az ilyenfajta viselkedésre, nők, mozgássérültek faji alapon történő bántalmazására nincs semmiféle magyarázat. Természetesen az is elfogadhatatlan, ha a rendőrök minden különösebb indíték nélkül lelőnek embereket. Ezek a tettek azonban legtöbbször nem faji előítéletekre vezethetők vissza. Ugyanúgy lepuffantják a fehéreket is, ha épp úgy adódik, csak az többnyire nem hír a médiában. Gyakorlatilag tényként kezelhetjük, hogy az amerikai rendőrség tele van elmebeteg barmokkal.