Buszmegállítót épített a Kétfarkú Kutyapárt Felcsúton, most el kell bontaniuk

Nem kértek rá engedélyt.

Az MKKP elhatározta, hogy kicsit feldobja a falu infrastruktúráját, és készít egy fedett buszmegállót a lakók számára, hogy esőben vagy a tűző napon ne a repedt betonon, az elemek elleni bármiféle védelem nélkül kelljen várniuk a buszt.

Saját erőből ácsoltak egy bodegát, amit ki is helyeztek a Fő utca 120-as szám előtti buszpadkához.

Azonban a fa alkotmányt el kell bontania pártnak, mivel annak felállítására nem kértek engedélyt. A párt hivatalos közleményt kapott a Fejér megyei kormányhivatal Bicskei járási Hivatalától, miszerint 3 napjuk van arra, hogy eltüntessék az építményt Felcsútról.

Amennyiben a párt nem lép, a hivatal saját költségén fogja elbontani az objektumot. Bár erre is kiírhatnának egy többmilliárdos közbeszerzést, Mészáros Lőrinc biztos örömmel megpályázná ezt is.

Ez már reggel is biztos volt: Mészáros László lett Felcsút polgármestere

A Fidesz-KDNP jelöltjét, Mészáros László Istvánt választották polgármesterré a Fejér megyei Felcsúton vasárnap tartott időközi polgármester-választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel.Sisa András elmondta: az 1509 szavazásra jogosult választópolgárból 615-en vettek részt a voksoláson, a jelöltekre 601 érvényes és 14 érvénytelen szavazat érkezett.