Általános iskolások között kampányolt a fideszes jelölt és polgármester

Nem lehet elég korán kezdeni, nem lehet elég mélyre süllyedni.

A hétvégén időközi képviselőválasztást tartanak a XVI. kerületben, de ettől persze teljesen függetlenül egy olyan új sportpályát adtak át a Szent-Györgyi Albert Általános Iskolában, aminek a felavatásához rögtön négy fideszes politikus is kellett - írja a 444.hu.

A rendkívüli eseményre a Fidesz helyi jelöltjét, Horváth Ádámot is meghívták. A politikus látható igyekezettel próbálja bizonyítani alkalmasságát, véleményünk szerint tökéletesen hozza a  NER-politikustól elvárható szempontokat, így a jövőben akár a propagandaminisztériumban, akár az EMMI megfelelő osztályán helyt tud majd állni az ifjú titán.

„Megígérem nektek is, gyerekek, hogy ha megválasztanak engem képviselőnek, akkor sokat fogok veletek foglalkozni, és igyekszek mindent megtenni azért, hogy ez az iskola továbbra is fejlődjön. Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattatok.”

- mondta Horváth a kivezényelt iskolások előtt.

Ám itt még nem ért véget a nagyszerű program. A kerület fideszes polgármestere, Kovács Péter még játszani is beállt a gyerekek közé, akik kedvükre dobálhattak a kapuban álló politikusra. Vagyis a kapura, na.