Figyelünk téged, te fehér ribanc!

A fiatal, fehér kétgyermekes anyuka, Sammie Sunter kénytelen volt a saját bőrén megtapasztalni, hogy a liberális nyugat cserben hagyta őt. Kénytelen volt ráébredni, hogy a mindennapi rasszizmus teljesen eltér attól, amivel a média traktálja az embereket.

fotó: Facebook

A történet bár elborzasztó, de sajnos hazánkban sem példa nélküli, bár idehaza nem a néger lakosság kriminalizálódása jelent potenciális veszélyt a társadalmi békére.

Sammie Sunter, az angliai Coventry város Willenhall negyedébe költözött, azonban egy kis idő múlva bemutatkoztak neki a szomszédok. Fenyegető és rasszista tartalmú cetliket ragasztottak az ajtajára, vagy ha ahhoz volt kedvük, ürülékkel kenték össze a lakás bejáratát.

A rasszista négerek fekete hatalommal (Black power) riogattak, és jelezték a nőnek, hogy ha túl sokáig marad a feketék házában, annak komoly következményei lesznek. Máskor arról tájékoztatták az anyukát, hogy egész Willenhall fekete, így megbaszhatja, mert Afrika uralkodik (Africa Rules).

fotó: Facebook

A fiatal asszony története az angol Metro újságban jelent meg, azóta a rendőrség elköltöztette az anyukát egy másik lakásba.

Azonban az is kiderült, hogy nem ez az első ilyen eset, a környékről (sőt ugyanebből az épületből!) már jelentettek hasonló, fehérek ellen irányuló rasszista támadásokat a hatóságoknak, csak valószínűleg az nem kapott sajtó nyilvánosságot, tehát a nyomás is kisebb volt a rendőrökön. Valószínűsíthetően pont ebből az okból kifolyólag, az élelmes Sunter Facebook profilján is megosztotta a toleránsnak nem nevezhető leveleket, így már kétségkívül nehéz volt politikailag korrekt módon elkendőzni a történteket.

Természetesen, fordított esetben már régen a világ összes antirasszistája összegyűlt volna az áldozat védelmében, talán még maga Tamás Gáspár Miklós is az első sorban küzdött volna a faji megkülönböztetés ellen.

fotó: Facebook

Azonban félő, nem részesülhetünk abban az élményben, hogy a magyar balliberális oldal nekitámad az angol társadalomnak, és David Cameron miniszterelnök lemondását követeli, miközben tojásokkal dobálja meg a szobrokat a Trafalgar téren.

fotó: Facebook

Nem, ez csak egy vágyálom.

Számunkra egy megmagyarázhatatlan oknál fogva, ha az áldozat fehér, míg az elkövetők rasszista megfontolásból lépnek fel ellene erőszakosan, vagy fenyegetnek ártatlan és (jellemző módon a hatóságok által is) védtelenül hagyott családokat, az nem hírértékű.

Kedves fajvédő-polgárjogi-toleráns-aktivista barátaink, de azért ugye Sammie Sunter szerintetek sem egy fehér ribanc? Ugye?!