Fogjunk össze a jogtalanul meghurcolt székely fiatalokért!

Ahogy arról többször beszámoltunk, a két székelyföldi vármegyés hazafit, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt, a román hatóságok bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe és vádolták meg terrorizmussal, egy jogtiprásokkal teli eljárásban. Jellemző, hogy míg Beke Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsoft eszközöket, addig Szőcs Zoltántól Wass Albert könyveket és nemzeti jelképeket koboztak el.

A szekelyfold.ma idézi a HVIM közleményét, amely arra figyelmeztet,

egyre biztosabb, hogy ez a terroristavád az újkori Románia legnagyobb koncepciós eljárása. Súlyossága a terrorvád és a gyanúsítottak Bukarestbe hurcolása miatt immár hasonló, mint a Ceaușescu-rezsimben a Sütő András és Tőkés László elleni diktatórikus eljárások. Az elhurcolt hazafiak családtagjai számára igencsak megterhelő anyagilag az ügyvédi költségek kifizetése, ezért arra kérjük mindazokat, akikben az összefogás szándéka megvan, hogy lehetőségeihez mérten támogassa anyagilag Beke István és Szőcs Zoltán hozzátartozóit.

Ne feledjük:

két olyan hazafiról van szó, akik törvényesen, de megalkuvás nélkül küzdöttek a magyar megmaradásért, az autonómiáért, jogaink betartásáért, hagyományaink és történelmünk megismertetéséért. (Valószínűleg ez volt a nagy bűnük, amiért éveken keresztül lehallgatták őket, mint valami közönséges bűnözőket.)

Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:

RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO

RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP

RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF

RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON

A számlatulajdonos neve: Szőcs Melinda, a SWIFT kód: BTRLRO22.

Illetve a magyarellenesseg.com paypal címére, megjegyzésnek írják oda, hogy "Támogatás Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak".